klisma, fisting, gynaecologie, plassex, squirting, kutje scheren, inwendig onderzoek en nog veel meer...
Dokter Snijgeil gaat op Onderzoek!
fetish sex
Gestoorde Dokter Onderzoekt zijn Vrouwlijke Patiëntjes grondig van binnen en van buiten!

Dokter Snijgeil geeft Miranda`s kontje een lekkere Klisma.
-+- Totale Speeltijd is 11:24 -+-

Miranda krijgt van Dr. Snijgeil een warme Klisma om te reinigen van binnen! Hij schuift een slang diep in haar poepertje terwijl Miranda naar voren gebukt staat met haar kontje naar voren. Langzaam laat de Dokter zijn zak met warm water in haar darmen stromen. Miranda voelt dat ze helemaal vol komt te zitten en krijg het gevoel alsof ze nodig moet poepen! Als al het water in haar in kontje zit mag ze boven de emmer gaan hangen met haar kontgaatje. Dokter Snijgeil begint haar sterretje te masseren en er komt een flinke straal water uit het kontje van Miranda spuiten. Na deze Klisma sessie is Miranda helemaal opgelucht en ze belooft dat ze gauw weer eens op het spreekuur van de Dokter zal terug komen.

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »
PLAY MOVIE »

PLAY MOVIE »
Miranda`s kutje krijgt van de Dokter een inwendig onderzoek.
-+- Totale Speeltijd is 3:58 -+-

Dokter Snijgeil ontvangt Miranda weer voor een controle op zijn behandel tafel. Met zijn plastic handschoenen aan smeert hij wat glijmiddel op zijn vingers. Het meisje ligt naakt met haar benen wijd voor de Dokter langzaam smeert hij haar heerlijke schaamlipjes in met het glijmiddel. Als haar kutje goed nat is kan de Dokter beginnen met zijn inwendig onderzoek, hij schuift zijn 4 vingers in het spleetje van dit heerlijke tienertje. Met zijn hele vuist in haar kutje bespeelt de Dokter het klitje van Miranda. Net zolang tot ze ligt te kronkelen van genot en haar orgasme aan de Dokter blootgeeft. Na afloop valt ze in de armen van Dokter Snijgeil en ze belooft dat ze gauw weer terug komt voor een herhaal bezoekje!

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »

Dokter Snijgeil Onderzoekt Iris haar Kale Kutje Grondig
-+- Totale Speeltijd is 32:33 -+-

Dokter Snijgeil is op dreef, zijn opleiding tot Gynaecoloog komt nu goed van pas! Op zijn behandel tafel heeft hij de 18 jarige Iris liggen, een heerlijk jong tienermeisje met een mooi geschoren kutje. Dr. Snijgeil heeft er zijn in, met grote voorzichtigheid spreid hij de prille lipjes van Iris haar kutje. Met een vinger maakt de Dokter wat ruimte in haar al nat wordende spleetje. Langzaam duwt de Dr. zijn eendenbek klem in haar krappe kutje. Haar geile schaamlippen wijken voor het harde stuk staal en je kijkt zo in haar zalige grotje. Later voelt de Dokter nog even met zijn vingers in het kutje van Iris en op de valreep is ze zo geil dat ze spontaan de lul van de Dr. uit zijn broek haalt en hem heerlijk begint te pijpen.

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »
PLAY MOVIE »

PLAY MOVIE »
Dokter Snijgeil neemt wat urine af bij Miranda.
-+- Totale Speeltijd is 6:59 -+-

Miranda is vaste patiënt bij Dokter Snijgeil! Ze is dol op deze verknipte Gynaecoloog, en komt een paar keer per week bij hem op het spreekuur. Vandaag wil de Dokter wat urine van Miranda laten testen. Geheel ontkleed gaat ze op haar hurken zitten om haar plas te laten stromen, de Dokter gaat achter haar zitten om haar te ondersteunen. Het meisje perst met alle kracht die ze heeft een paar druppels uit haar kutje. De Dokter begint haar te stimuleren op opeens plast Miranda een harde straal met heerlijk dampende meidenpis in de emmer. Dr. Snijgeil knikt goedkeurend en stopt zijn vinger in de emmer met plas en neemt zijn monster. Zijn natte vinger stopt hij in zijn mond en hij proeft de smaak van haar pis.

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »

Dokter Snijgeil scheert het prille kutje van Iris kaal!
-+- Totale Speeltijd is 24:25 -+-

Dokter Snijgeil heeft een hekel aan behaarde kutjes, hij ziet die heerlijke tiener gleufjes het liefste helemaal glad geschoren zonder schaamhaartjes of venusheuveltje. Vandaag is Iris aan de beurt om een glad kaal kutje te krijgen, Dr. Snijgeil is een echte kut kapper! Hij is handig met scheermes en schaar en toverd in een ommezwaai een prachtig kaal kutje tevoorschijn. Iris gaat op de behandel tafel liggen en spreid haar benen voor de Dokter. Langzaam maar zeer ervaren verwijderd hij al het schaamdons van Iris haar prille roze kutje. Ook de kleine schaamlipjes van Iris komen aan de beurt. Je ziet dat ze geniet want haar lipjes glimmen al van haar kutsapjes. Dokter Snijgeil is tevreden, kutje is kaal nu kan hij op onderzoek.

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »
PLAY MOVIE »

PLAY MOVIE »
Miranda haar Kutje word door Dokter Snijgeil Kaal Geschoren.
-+- Totale Speeltijd is 16:18 -+-

Miranda is aan de beurt voor een scheerbeurt van Dokter Snijgeil. Haar heerlijke kutje is alweer helemaal volgegroeid en ze weet dat de Dokter niet van behaarde kutjes houd. Ze is er klaar voor met haar beentjes wijd ligt ze te wachten. Dokter Snijgeil smeert voorzichtig haar kutje in met scheerzeep, Ze voelt dat de zeep prikt op haar schaamlippen het voelt branderig aan... Miranda word er best wel geil van en Dokter Snijgeil is al druk bezig met scheren en knippen. De Dokter is bijna klaar met zijn scheerbeurt, je hebt nu al goed zicht op hat kale kutje van Miranda. Er parelen een paar glimmende kutsap druppeltjes uit haar gleufje, Dokter Snijgeil smeert ze uit over haar mooie kaal geschoren schaamlipjes.

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »

Iris geeft Dokter Snijgeil een heftige Pijpbeurt!
-+- Totale Speeltijd is 12:20 -+-

Iris komt langs bij de Dokter op het spreekuur, Ze heeft last van haar keel al een paar dagen, Nou daar weet Dokter Snijgeil wel een middeltje voor, hij gaat zitten in zij doktersstoel en laat Iris zichzelf uitkleden. Neem maar plaats op je knieën zegt hij streng tegen Iris. Het meisje doet wat de Dokter haar vraagd en Dokter Snijgeil ritst zijn gulp open en haalt zijn lul uit zijn broek. Ja, zegt de Dokter als je keel pijn doet dan moet ze gesmeerd worden! Begin maar lekker te zuigen dan krijg je zo je eerste smeerbeurt. Iris begint als een volleerde pijphoer zijn pik af te likken. Dokter Snijgeil gromt van genot. Dit maakt mijn vak zo mooi denk hij stiekum. en bedenkt dat hij zijn patiëntjes vaker een smeerbeurt moet voorschrijven.

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »
PLAY MOVIE »

PLAY MOVIE »
Inwendig Onderzoek loopt finaal uit de hand.
-+- Totale Speeltijd is 16:16 -+-

Het is weer tijd voor de wekelijkse kut controle. Dit is een van haar favorieten onderzoekjes bij de Dokter. Dokter neemt plaats tussen de benen van Miranda, hij heeft zijn eendebek in zijn hand. Maar eerst moet haar kutje even goed nat worden gemaakt. Met zijn vingers maakt hij de ingang van haar grotje lekker sappig en kletnat. Nu kan hij makkelijker de stalen eendbek in het kutje van Miranda laten glijden. Later als haar kutje helemaal open staat propt de Dokter al zijn vingers haar kutje! Nu is het tijd te om klaar te komen kreunt Miranda geil. Dokter Snijgeil begint haar kutje te likken. Mmmmmmmmm kreunt Miranda, Dokter Snijgeil.....maak me gek hijgt ze geil. Nou de Dokter laat haar gillen van genot.

Klik hier om deze hele Sexfilm te Downloaden »

Ga hier naar binnen toe »
Klik hier voor keiharde dierenseks
bloedgeile verbannen dierenseksfilms
paarden neuken sletten
paarden neuken sletten